Hancock utesluter inte en återkomst

Piraterna hoppas locka tillbaka Greg Hancock till klubben. Själv utesluter inte den forne Piratkaptenen en återkomst. Men han kommer inte ta några beslut innan läkarna gett beskedet att hustrun Jennie är bra.

Om Piraterna får ordning på ekonomin så kan Greg Hancock överväga en återkomst i klubben.

Om Piraterna får ordning på ekonomin så kan Greg Hancock överväga en återkomst i klubben.

Foto: Thomas Augustsson

Speedway2019-11-07 16:35

Piraterna gick på onsdagskvällen ut med en vädjan till sponsorer och supportrar om hjälp att lösa den ekonomiska krisen på klubbens Facebooksida.
I inlägget skriver de också att om de lyckas lösa situationen så har de möjlighet att bygga ett starkt lag igen. Ett lag med Daniel Davidsson som lagledare och Greg Hancock som en av förarna i laget. 
När Sporten når den forne Piratkaptenen i hemmet i Kalifornien så bekräftar han att Piraterna varit i kontakt med honom om en återkomst. Något som han berättar att han inte utesluter om klubben får ordning på ekonomin.
– Jag har inget lag i Sverige så det är klart att jag skulle överväga det när jag vet vad klubben har för planer för framtiden. Jag vill ju ha garantier för att de inte hamnar i samma sits som 2017 och som de är i nu även nästa år, säger Hancock. 

Hancock tog som bekant timeout från speedwayen när hans fru Jennie drabbades av bröstcancer. Han berättar att hon nu genomgått cellgiftsbehandling och att hennes värden är klart bättre. 
Nu återstår strålbehandling och operation och innan det är klart så kommer Hancock inte ta några beslut om sin framtid som speedwayförare. 
– Jennie och familjen är nummer ett. Det kommer inget att ändra på. Så innan läkarna säger att allt är bra så tar jag inga beslut gällande vilken klubb jag ska köra för.. Men jag tränar och gör allt jag kan för att vara redo när den dagen kommer.

 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!