Motala padelcenter kommer bygga ut

Padelboomen är ett faktum i Motala. Nu berättar Motala padelcenter att det blir fler banor närmaste året. Behovet är inte mättat.

Emanuel Vardi vann inget pris på Motalagalan för Motala padelcenter, men kunde berätta om att anläggningen siktar på att bygga ut och bli dubbelt så stor inom ett år. Från fyra till åtta banor.

Emanuel Vardi vann inget pris på Motalagalan för Motala padelcenter, men kunde berätta om att anläggningen siktar på att bygga ut och bli dubbelt så stor inom ett år. Från fyra till åtta banor.

Foto: Jens Bollius

Sport2019-11-11 12:30

Skvallerspalten Bonus var på plats på Motalagalan i helgen och mötte där Emanuel Vardi, en av eldsjälarna bakom Motala padelcenter. Anläggningen var nominerad till priset som årets marknadsförare. Padeln vann inte, men Vardi kunde ändå berätta positiva nyheter, att padeln kommer att växa.

Inom ett år hoppas han att dagens fyra banor i Luxor center byggs ut med ytterligare fyra. Två inomhus, en ny singelbana och en utomhusbana.

En nyckel till framgången i Motala är att padeln lyckats få många företagsevent till sig och att många spelar även på dagtid och på morgonen.

Något Motala padelcenter hoppas på är att starta en förening, och genom det göra det billigare för ungdomar att träna och spela regelbundet.

Hett

1. IFK Motala Bandy

Stabil seger mot Sandviken hemma, en prickfri defensiv insats. Elitseriesäsongens första seger, ett tydligt tecken på att IFK är minst lika bra den här säsongen. 

2. Motala AIF Fotboll

Förlust mot Sollentuna och Maif var inte nära i returen. Men fantastiska hösten kan ändå resultera i en division 1-plats, om Karlstadsklubbarna går ihop. 

3. Johanna Eriksson

En late bloomer-löpare i Motala AIF:s friidrott som prisades för årets idrottsprestation på Motalagalan. Har slagit pers på fem distanser i år. 

Snett

1. Piraterna

Speedwaylaget kommer närmare undergången, eller i alla fall ser det svårt ut att få till ett elitserielag 2020. Tiden börjar rinna ut när förtroendet är naggat i kanten hos Motalabor och företag. Saknas pengar just nu.

Karta: Motala Padelcenter
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!