– Fantastiskt, det är helt otroligt bra gjort. IFK har fått ihop det och är i bra form när man ska vara i bra form. Laget måste ha tränat rätt när man får ut det bästa av spelarna, det är uppåtgående kurvor rakt över, säger den förre IFK-tränaren.

Bandysnack kan ses på mvt.se och corren.se och avsnitt 18 är inspelat på Ströget i centrum. Programmet kunde det varit det sista för säsongen, men när IFK kör vidare kör förstås också programmet vidare.

Magnus Brodén har inte hoppat på något nytt uppdrag som tränare den här säsongen. Han fokuserar på jobbet på Räddningstjänsten och att vara åskådare.

Artikelbild

| IFK Motalas förre tränare Magnus Brodén gästar veckans Bandysnack och tippar de kommande kvartsfinalerna i SM-slutspelet.

– Jag är nog ganska kall nu. Men det är ju bara att slå en signal om någon är intresserad, säger han och ler.

Magnus Brodén inleder sitt SM-slutspel live på torsdag när han ser Hammarby–Sandviken på Zinkensdamm. Sedan jobbar han på fredag, men hoppas ändå komma ifrån och se lite av match två mot Villa.

Så här tippar han Villa–Motala:

– IFK har ingen chans och normalt ska det bli 3–0 till Villa. Men om IFK kan ta en match är det jättebra, då är det över förväntan.

Edsbyn–Bollnäs:

– Den kanske tuffaste av kvartsfinalerna. Bollnäs har snäppat upp sig, men det blir 3–2 till Edsbyn.

Västerås–Vänersborg:

– 3–0 till Västerås tack vare en bättre bredd och tyngd. Det blir klara siffror.

Sandviken–Hammarby:

– Kanske den serie som är mest svårtippad. Hammarby har snackat ihop sig nu och börjar om från noll. Saik har vunnit alla fyra möten hittills den här säsongen och tar det ändå med 3–2, tror Magnus Brodén.