IFK Motalas ordförande är gäst i säsongens 19:e Bandysnack och han sticker inte under stol med att strulet med isen och många resor till träning till andra platser har gjort att det för första gången på åtta år kan bli ett minusresultat för IFK-bandyn.

Dock betyder segern i åttondelsfinalen mot Vetlanda mycket.

– Vårt arrangemang kring kvartsfinalen har gett mycket, säger ordföranden.

Artikelbild

| IFK Motalas bandyordförande Bo Ribers gästar veckans Bandysnack. Ett snack om hall, styrelsearbete och ekonomi.

Veckans Bandysnack handlar om styrelsens arbete där det just nu jobbas för nya resurser. Det är pengar som ska skapa nysatsningar i ungdomsverksamheten och som ska se till att laget blir ännu bättre nästa säsong.

– Vi har gjort en fantastisk säsong. Enligt vår plan skulle det bli kvartsfinal nästa säsong, men laget har gjort det bra och klarat det redan nu, konstaterar Bo Ribers.

Gällande hallfrågan så gillar IFK-ordföranden både planerna på en tillfällig bubbla och de långsiktiga planerna om att i framtiden bygga på annan plats. Men han är realist i närtid. Det lär bli bandy under bar himmel i Motala även nästa säsong.

– Det finns en liten chans att det kan beslutas om en bubbla, men jag tror ändå vi får räkna med utomhus en säsong till, säger Bo Ribers.